Termékteszt - L'Oréal Collection Exclusive by J.LO

2016. január 17., vasárnap

Az úgy volt, hogy nekem nincs piros rúzsom. Ami azt illeti, igazi "lipstick Addict" vagyok, de valahogyan igazi piros rúzsom tényleg nincs. Nem véletlen, mert nagyon könnyű belőle félre nyúlni, és nehéz hideg alaptónusú szépséges piros rúzst találni. Nekem csak azok állnak jól, és a fogak miatt sem egy utolsó szempont, mert ugyebár ez az alaptónus optikailag fehéríti a fogakat :). 




L'Oréal Colour Riche Collection Exclusive - by J Lo Pure Red



Márti tehát elindult a tökéletes piros rúzs fellelésének útján. Nem fűztem hozzá sok reményt, mert általában ha vásárolni indulok, nem kapok azt amit szeretnék. Most ez nem volt így szerencsére, végig mentem minden márka "falán" a Rossmann-ban és megpillantottam őt, a L'Oréal résznél. Azóta is a szerelmese vagyok ennek a rúzsnak, 5 alkalomból 4-szer biztosan őt veszem le a polcról. 

Ő tehát a L'Oréal exkluzív kollekciójából a J Lo's Pure Red árnyalata. 


Véleményem a termékről:
Nem olvastam el mit ígér a rúzs, de nem is kell. Tökéletes, minden szempontból. Az egyik legjobb rúzs, amihez valaha szerencsém volt.
Tökéletesen fed, szuper tartós, nem szárít! 
Ultra erősen pigmentált, ezért nagyon oda kell figyelni amikor használod. A piros rúzs "viselésnek" minden szabályával, kezdve az első lépéstől, amikor lealapozod a szád. Piros kontúr ceruza kötelező és egy rúzsecset sem árt.
Nagyon diszkréten kopik, egy karácsonyi vacsorán teszteltem, jó pár fogás után is még ott villogott a számon. Természetesen javításra szorult, de ennyire tartós rúzzsal még nem találkoztam. 



Összesítés:
Hol tudod megvenni? Drogériákban
Kiszerelés: 3,6 g
Ára: 2-3000 Ft. között

Értékelés: 
Bátran ajánlom ha piros rúzst keresel. Nem fog csalódást okozni. A kollekció más árnyalata is érdekel, most épp akciós egyébként a Rossmann-ban, érdemes lecsapni rá :)

Nektek megvan valamelyik árnyalat ebből a kollekcióból?

Stay Beautiful!

Ezek is érdekelhetnek...

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images