Szülinapos smink

2016. január 13., szerda

Volt egyszer egy szülinap. Még novemberben :). Amíg nem voltak bejegyzések, azért én nem feledkeztem meg arról, hogy lefényképezzem nektek a sminkeket. A szülinapomra úgy készültem, hogy kb. ez is az egyik legrosszabb nap lesz, mint az utóbbi években, de a barátaim gondoskodtak róla, hogy szuper nap legyen. A kezdeti rossz kedvet legyőztem, és a két lehetőség közül, hogy no smink, vagy erős smink, a másodikat választottam. Van egy kedvenc kombinációm az egyik csudijó Sleek palettáról, így erre esett a választásom. 

Ez egy igen színes, lila, türkiz és kék smink, amihez erős rúzst is választottam, olyan barbie-babásra sikerült :). Remélem tetszik!


Sajnos nem igazán volt még lehetőségem Sleek palettákat rendelni, de kétségtelen, hogy az egyik legjobb beruházás. Valahogy amikor vásárlásra kerül a sor, sosem jut eszembe, hogy ott is szétnézzek, nagy hiba! A kedvenc palettám is ettől a márkától van, nem mai kiadás, Mediterranean collection-ból a Monaco. 

Kép forrása. 
Nézzük a sminket. Szemzugot és a szemöldök csontot a Bamboo árnyalattal emeltem ki. A szemzug után a mozgó szemhéjra folyamatosan építettem fel a színeket egészen kifelé haladva: Lotus Flower és Humming Bird. A mélyító vonal, majd a szemhéj külső részére pedig a Midnight Garden került. Nem egy bonyolult művelet, de nagyon mutatós :).
Szemhéjtus szokásosan a MUA filc. És az outfit a végére :)


Barátaim viccesek voltak, a kérdőjeles gyertya nagyon ötletes volt :). Nem szoktam titkolni hány éves vagyok, főleg, hogy korántsem nézek ki annyinak amennyi, de ez vicces volt :).


Stay Beautiful!

Ezek is érdekelhetnek...

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images