Lila-rózsaszín csillámos smink

2016. január 20., szerda

Mint említettem nektek, 99%-ban barna sminket készítek mostanában, bulikba is. Ígértem, hogy másként lesz, az előző sminkem is ugye egy színes volt. Nos most is elfelejtettem a barnát, egy lila füstös változatot hoztam nektek, rózsaszín csillámmal.

Próbáltam több képet készíteni, hogy megfelelően adja át a csillám és a lila árnyalatokat, de a vaku kinyírja csillámot, a nem természetes fény meg az összes többi színt. Mivel nagyjából mindig este sminkelek, ezért egyelőre ebből élünk, de próbálom a maximumot kihozni a fényekből. Ez is egy bulis smink, de csillám nélkül és a lila egy szolidabb árnyalatával hétköznap is megállja a helyét. Azt hiszem jöhetnének visszafogottabb sminkek is, nem? :)


Az elkészítésben semmi különleges nincsen. Először lealapoztam a szemhéjam (meg az arcom), majd szemzugba és a szemöldökcsontra festettem egy világos árnyalatot. Ezután megrajzoltam a mélyítővonalat (MUA mono, Shade 13), majd eldolgoztam. A mozgó szemhéjra ment egy kis ragasztó, majd bele a csillám. Szemhéjtust szándékosan nem használtam, illetve műszempillát sem. Szempillaspirállal még átmentem a pillákon, megrajzoltam a szemöldököm, púder, kontúr, highlight, pirosító és kész is van (majdnem) az arc. Az ajkaimra NYX Xtreme Shine Lip Cream került, 10-es árnyalatban. Szeretem ezt a terméket, mert kibírja a bulikat, nem kopik csúnyán, nem "marad" a szám belső részén még órák után sem. Stay Beautiful!

Ezek is érdekelhetnek...

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images