Termékteszt - MUA LUXE Velvet lip lacquer

2015. október 31., szombat

A matt rúzsok, szájfilcek, akármik elkötelezett híve vagyok. Egyszerűen imádom a textúrát, az egész finist, ami a számon tündököl. Amióta megjelentek a szépségipar piacán ezek a termékek, azóta keresem a szebbnél szebb színeket, tartós és nem szárító példányokat. A szín, az mindig bejön, de általában vagy a tartósságnál csalódom, vagy annál a résznél, hogy szárítja a számat. 


MUA LUXE Velvet lip lacquer - Zest

Emiatt is örültem nagyon a MUA új termékének! A MUA LUXE az "új" vonala a márkának, és a lip lacquer termékcsalád az egyik szemrevaló újdonság. Ahogy a neve is sugallja (lacquer), szuper tartósságot ígér. 
Mit tartogat még ez a kis tubus? 
Magas pigmentáltságot, selymesen sima, szuper matt finist, ami gyorsan szárad és nem mosódik el. A csomagolása szerintem nagyon dekoratív, tetszik, hogy a tubus is matt. A felirat hamar le fog kopni, ez már most látszik. 

Az applikátornak egy piros pont, pontosan annyi marad az ecseten, amennyire szükség van, és könnyű felvinni is az ajkakra. 
Én egy korall színű, Zest fantázianévre keresztelt árnyalatot teszteltem.

Eldolgozni viszont picit nehezebb, nem mondanám, hogy 100%-osan egyenletes a végeredmény (itt még nem száradt meg teljesen).

Készítettem nektek képet a csuklómon is, vakuval és anélkül.
Sajnos csak mesterséges fényben tudtam fotózni, ezért inkább a vakus kép a mérvadó.

Vakuval
Íme, így áll nekem ez a folyékony rúzs. 


Véleményem részletesen a termékről:
A színe tökéletes. Inkább nyári árnyalat, de én szeretek ősszel/télen is picit élénkebb színeket használni. Könnyű a felvitele, viszont ahogyan említettem, eldolgozni nehezebb. Amint megszárad, pár percig nehezíti el az ajkaimat, utána már olyan érzés, mintha semmi nem lenne festve a számra. Az utóélete: tényleg tartós, ám nem csókálló. Evést/ivást jól tűri, minimálisan kopik. De! Ha elkezd kopni 4-5 óra után, akkor az szörnyű. Az ajkaim belső feléről szinte teljesen eltűnt, de a többi részről pedig borzasztóan nehéz volt eltávolítani. Ráfesteni nem érdemes, elnehezíti az ajkakat és utána savmaró kell ahhoz, hogy le tudd tisztítani. Szóval tartós, de kb. 4 óráig szép a látvány, utána nehéz vele. 

Összesítés:

Hol tudod megvenni? MUA webshop
Kiszerelés: 6ml
Ára: £3.00

Értékelés: Tetszett, de pár órán keresztül működik csak.

Stay beautiful!

Ezek is érdekelhetnek...

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images