Szombat esti smink - FOTD

2015. október 18., vasárnap

Nem igazán készültem bulizni tegnap, csak sminkelni akartam a blogra. Végül úgy döntöttem, ha már félig kész vagyok, miért ne nézzek ki az éjszakába. A tegnap esti sminkem láthatjátok, ami egy dupla tusvonalas, ajakhangsúlyos "makeup". 


Még annyi azért hozzá tartozik a történethez, hogy végül már éjfél előtt ágyban alukáltam. Tegnap hajnalban sminkeltem még egy leányzót a fitparádéra, utána dolgozni is voltam, így energia szintem este 11-re kb. nulla volt. 

Ha nem nappali sminket készítek, 99%-ban mindig a szememmel kezdem. Ez most is így történt. Szemhéjalapnak a bevált MUA terméket használtam. Az alap színt a teljes szemhéjamra felvittem, MUA Winter Forest Matte Collection palettából a sárgás árnyalatot (1.). Ezt követően a mozgó szemhéjra és a szemöldök csontra a wet n wild - Lust paletta matt rózsaszínjét festettem (2.). Innentől kezdve már csak a mélyítő vonal mentén dolgoztam. Barnás árnyalatokkal építettem fel: MUA Elysium Palette (3.), Matte Collection (4.), Matte Collection (5.). Majd újra a wet n wild palettát használtam: (6.,7.). Ahogyan egyre sötétebb színeket festettem, úgy vittem fel egyre kisebb területre és satíroztam el az "alatta" levő árnyalatba. 


Az alsó szempillasor alatt is hasonló sorrendben vittem fel a színeket, majd fekete szemceruzával megrajzoltam a vízvonalam és az alsó szempillasort is.
A szemhéjam végül kihúztam a MUA Voluminous felt eyeliner-rel.
Az arcomra Maybelline Affinitone Mineral alapozó került, 50-es árnyalatban. Kontúrként BYS bronzing powder-t (#1) használtam highlightnak essence shimmer powdert (01) és pirosítónak essence blus up-ot (10). 
Az ajkaim felső és alsó részét fehér szemceruzával kiemeltem, szájkontúrral kihúztam és Flormar rúzzsal koronáztam (525-ös árnyalat) :).Végül ebben a Zara ruhában indultam útnak. És még 2 selfie, mert nem lehet mindig komolynak lenni :)Nektek milyen volt a tegnap esti sminketek?
Stay beautiful!

Ezek is érdekelhetnek...

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images