Napi smink - Irány a munkába!

2015. október 13., kedd

Sziasztok!


Ha reggel van időm, akkor általában ezt a sminket készítem el. Mivel már vakon is meg tudom majdnem csinálni, így kb. 10 perc az egész. Pici szemsmink, kontúr, rúzs - ennyi a titka. 
Készítettem nektek lépésről lépésre képeket, illetve egy előtte-utána állást is. Tudom, hogy videó jobb lenne, de egyelőre még csak kacérkodom a dologgal :)


A sminkhez nem sok dologra van szükség. A szemsmink Catrice Nude palettával készült, alapozó, púder, pirosító, szempillaspirál és rúzs -meg 1-2 extra.

Noh nézzük is. Ilyenkor, ha nappali sminket készítek, mindig alapozással indítom a műveletet, nem kell foglalkozni a lehulló szemfesték porral - ugyanis minimális amit használok. Korrektorként a jól bevált Catrice - Camouflage-t használom, 025-ös árnyalatban. Utána jöhet is az alapozó. Ez nálam majdnem mindig más, most éppen a Catrice - 3in1 Skin Tone Adapting Make Up alapozót használtam, manapság ez az abszolút kedvencem. Utána már jöhet is a púder, ami nem más, mint Rimmel - Match Perfection, 100-as árnyalatban. Kész is az alap, képekbe sűrítve is láthatjátok:

Az első képen láthatjátok a végeredményt.
Ezután jöhet a szemsmink. Alapként én mindig MUA - Professional Eye Primer-t használok. A mozgó szemhéjra a Catrice - All Nude paletta legvilágosabb színét használtam, egy egyszerű C ecsettel vittem fel a színt. Utána a mélyítő vonalba satíroztam egy közép barna árnyalatot, majd egy még sötétebbet, de azt már csak konkrétan a vonal mentén, kiemelésként. A középbarnát még kicsit felvittem a szemöldök csont irányába is. Ezt követően egy szintén Catrice termékkel, Mono matt (040) szemhéjpúderrel kihúztam a szemem felül és alul is. Szempillaspirál a végére és kész is a szemem.A szemöldököm szintén a Catrice All Nude paletta középbarna árnyalatával(4.kép) húztam ki.
Az arcom Catrice - Multi Colour Blush, 70-es árnyalattal kontúroztam és Flormar pirosítóval emeltem ki az almácskáimat.


Végül egy rózsaszínes nude rúzst választottam, de ez is mindig változik :). Ő pedig Catrice - Ultimate Shine (250).Íme a végeredmény:


Nektek miből áll a reggeli smink, ha van időtök?
Stay Beautiful!

Ezek is érdekelhetnek...

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images