Napi smink - kék bulis smink+outfit

2015. május 4., hétfő

Egyik este a csajokkal buliztunk egy kicsit és gondoltam megörökítem a sminkem, valamint a "szerkóm" is. A diéta, valamint a kényelem miatt is alkoholmentes party volt, de aki ismer tudja, hogy elég jó kedvű vagyok így is :). A sminkemnek nem a mostanában megszokott barna füstöset választottam, így a régen használt és méltatlanul elfelejtett régi kék (Miss Rose) palettámhoz nyúltam.
Mit is használtam:
Sminkalapnak Yves Rocher - Pure System 4in1 krémet használok egy ideje, viszont a meleg beköszöntével ez édes kevés, fénylik már az arcom, mint egy diszkógömb. A krém nem is klasszikus sminkalap, de nekem eddig bevált, most vissza fogom fokozni egyszerű arckrémmé, mert annak
viszont tökéletes. Alapozóm pár hete a Maybelline Affinitone Mineral, 50-es árnyalatban. Mivel ő is hibás a fénylő arcbőrért, most egy Manhattan Powder Mat Makeup 80-as árnyalatú alapozóval 
kevertem. A púder egyértelműen mattító termék kellett, hogy legyen, a mindennapokban jól bevált 
Balea Young Soft&Clear Kompakt-ot használtam. Kontúrnak a MaxFactor Flawless Perfection Blush-t ruháztam fel, 237es árnyalatban. Pirosítóm az essence blush up!, 10-es árnyalatú terméke volt. Highlightnak szintén essence termékhez nyúltam, shimmer powder 01-es színben. 
Térjünk át a szememre. Szemhéjalapozóm MUA termék, a klasszikus eye primer. A belső szemzugba az említett Miss Rose paletta legvilágosabb árnyalata került, valamint a szemöldök csontot is ezzel emeltem ki. A mozgó szemhéjra a mellete levő kék árnyalatot használtam, kifelé haladva kevertem hozzá egy picit 3.Árnyalatból is (világos alatt). 

A mélyítővonalnál elkezdtem szépen eldolgozni a következő árnyalatokat. A Miss Rose paletta utolsó kékét még felvittem egészen a szemöldökcsontig, az volt az "alap". Ezt követően a MUA mono szemhéjpúderét dolgoztam hozzá a kékhez, és már nem satíroztam csak az "alap" kék alá, átmenetet biztosítva ezzel. Végül a szemem mélységét a MUA topmodel palettájában lévő kék és fekete színek összekeverésével adtam meg. Szemhéjtusnak a kedvenc termékemhez nyúltam, MUA Voluminous felt eyeliner. Ez egy filc, de csodákra képes, imádom! :) Az alsó szempilla sor alá kevertem kéket és feketét, majd a vízvonalat kihúztam feketével. A szeköldökömhöz egy Nude Catrice palettából használtam barna árnyalatot (010 All Nude, 5.Szín), majd egy szintén Catrice szemöldök festő termékkel áthúztam (sajnos róla már lekopott minden infó). A számra MUA rúzs került, a Fashionista kollekcióból a 9es, igazi barackos árnyalat. Szintén kedvenc!

És a képek:

És a "hajjal is kész vagyok" összkép:


Outfit:Remélem tetszik ;)
Stay Beautiful!

Ezek is érdekelhetnek...

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images