Első szavak

2015. április 5., vasárnap

Üdvözöllek!

Néhány ide látogató olvasóm számára nem leszek ismeretlen, a Love The Heels blog szerkesztője voltam/vagyok. Sokat köszönhetek annak az időszaknak, akkor szerettem bele a sminkelésbe, a szépségápolás hogyanjába. Szeretném veletek megosztani a mindennapjaimat, így ez a blog nem csak a külső szépség ápolása miatt indul. Azóta sok változáson átment az életem, főként az életmódomra gondolok. Sok-sok időbe tellett belátnom, hogy az nem elég, ha hetente néha kocogok és semmi másra nem figyelek - de erről majd később. Már most is leszögezném, hogy ez nem egy tanácsadó blog lesz!! Szimplán szeretnék motivációt nyújtani nektek, mind a sminkelés-, divat- és életmód témában.

Miért nem folytatom az előző blogot? Úgy érzem kinőttem már, és teljesen más irányt képzelek el az új blognak. Így tudtam új nevet is adni az oldalnak - 'Stay Beautiful' éppen a fent leírtak miatt: szépnek/csodásnak lenni mind külsőleg, mind belsőleg.

Miről is lesz akkor szó?
Természetesen mindenről ami a szépségünkkel kapcsolatos. A mindennapi sminkelésről, a divatról, az új szépségápolási termékekről, az egészséges életmódról, az edzésekről és a tisztán étkezésről.

Nagyon sok megkeresés érkezett még a régi blogomon azzal kapcsolatban, hogy miért nem videózok. Most szeretnék :). Egyelőre nem ígérek semmit, mert még a vágással, mint olyannal nem vagyunk nagy békében, de rajta vagyok az ügyön! Sokan kérték a környezetemben is, hogy segítsek nekik abban, hogyan sminkeljék ki magukat. Nyilván ahány arc, annyi forma, de az alapokkal remélem tudok nekik kezdőlökést adni, hogy megismerjék a saját szépségüket és merjék azt kiemelni!

Remélem kedved találod az új oldalamban és szívesen fogsz olvasni!

Márti
staybtfl_replaceat_gmail.com


Follow my blog with Bloglovin

Ezek is érdekelhetnek...

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images